Πολιτική κρατήσεων - ακυρώσεων Wavedance

Θα θέλαμε να σας δώσουμε κάποιες διευκρινίσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την αποφυγή παρεξηγήσεων χωρίς λόγο.


Πολιτική Κρατήσεων

Για να ισχύει η κράτηση η οποία έχει γίνει από τον ιστότοπο μας ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα θα πρέπει να έχει καταβληθεί προκαταβολή ίση με το 30% της κράτησης.

 Το ελάχιστο κόστος κράτησης είναι 80€. Σε περίπτωση που η τιμή του δωματίου είναι μικρότερη θα πρέπει να επιλέξετε 2 ημέρες.

Με την άφιξη αποπληρώνεται μετρητά το υπόλοιπο της κράτησης σας. Σε περίπτωση που θέλετε να εξωφλήσετε με πιστωτική κάρτα το υπόλοιπο σας θα πρέπει να το έχετε ήδη κάνει πριν έρθετε καθώς δεν υπάρχει τερματικό pos αμεσα διαθέσιμο στον χώρο. Εάν η κράτηση και η εξώφληση έχει γίνει μέσω πλατφόρμας κρατήσεων παρακαλούμε να έχετε το αποδεικτικό μαζί σας.
Ένα έγγραφο ταυτοποίησης (ΑΔΤ,Δίπλωμα,Διαβατήριο) για το άτομο το οποίο έκανε την κράτηση είναι απαραίτητο.

Με την άφιξη σας προκαταβάλλονται 100 - 300 ευρώ ως εγγύηση** για την σωστή χρήση του καταλύματος.Το ποσό επιστρέφεται με την αναχώρηση σας ακέραιο εάν το κατάλυμα και τα αντικείμενα μέσα σε αυτό είναι στην ίδια καλή κατάσταση με την αφιξή σας και τηρείτε τους όρους του δωμάτιου. Σε οποια άλλη περίπτωση χρήματα θα αφαιρεθούν από την προκαταβολή, για ζημιές που έχουν προκληθεί από την κακή χρήση του καταλύματος.

Τα επιπλέον άτομα που επισκέπτονται και διαμένουν στα καταλύματα άσχετα με το αν διανυκτερεύουν η όχι χρεώνονται κανονικά με βάση τον τιμοκατάλογο*** του καταλύματος. Διανυκτέρευση στα καταλύματα γίνεται μόνο από τα άτομα που έχει πραγματοποιηθεί η κράτηση

Για μεγάλη χρονική περίοδο διαμονής περισσότερες από 30 διανυκτερεύσεις η εταιρεία σε κάθε κατάλυμα διαθέτει:

- Ξεχωριστό μετρητή για την χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

- Ξεχωριστό μετρητή για την χρήση του νερού.

Μέσα στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η κατανάλωση της χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας και νερού εάν η περίοδος διαμονής σας είναι μέχρι 30 διανυκτερεύσεις. Στην περίπτωση που η διαμονή σας είναι μεγαλύτερη απο 30 διανυκτερεύσεις το ποσό που θα καταναλώσετε για την χρήση της ηλεκτρικής ενέργιας και του nερού δεν περιλαμβάνεται μέσα στην τιμή.

Επίσης η εταιρεία:

- Δεν διαθέτει υπηρεσίες ημερήσιου καθαρισμού των καταλυμάτων.
- Δεν διαθέτει 24ωρη reception

- Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται σε όλους τους χώρους του συγκροτήματος.
- Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης των υπηρεσιών**** της, επιστρέφοντας τα χρήματα που έχουν προκαταβληθεί χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

Για οποιαδήποτε διαφωνία - διένεξη, αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

 


Πολιτική Ακυρώσεων

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης η εταιρεία:

Για οποιαδήποτε ακύρωση πραγματοποιείτε  η εταιρεία δεν υποχρεούται να επιστρέψει την προκαταβολή η το ολόκληρο ποσό της κράτησης.

Ολες οι κρατήσεις μπορούν να μεταχρονολογηθούν σε ημερομηνίες που υπάρχουν διαθέσιμα καταλύμματα με την διαφορά τιμής που υπάρχει ανα σαιζόν.

Για αυτές τις ιδιαίτερες περιπτώσεις παρακαλούμε οπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@wavedance.gr


 

Άφιξη - Αναχώρηση 

Η προβλεπόμενη ώρα άφιξης είναι το νωρίτερο 14.00 μ/μ

H προβλεπόμενη ώρα αναχώρησης είναι το αργότερο 12.00 π.μ.

Για αλλαγές στις ώρες αυτές και προκειμένου να μην υπάρξουν έξτρα χρεώσεις παρακαλούμε οπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@wavedance.gr


*Για να ισχύουν οι εκπτώσεις το σύνολο του ποσού προκαταβάλλεται.
**Ταξιδιωτικός πράκτορας, τράπεζα, πιστωτική, φπα κλπ καθώς επίσης το κατάλυμα και τις μέρες διαμονής.
*** το ποσό εξαρτάται απο το κατάλυμα και τις μέρες διαμονής.
**** όπου εκείνη κρίνει απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία του συγκροτήματος χωρίς καμία περαιτέρω εξήγηση.