ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για οποιαδήποτε απορία σας έχουμε παρακάτω την απάντηση.
Εάν θέλετε να μάθετε κάτι επιπλέον επικοινωνήστε μαζί μας

Πώς να κάνω κράτηση ενός δωματίου;

Η διαδικασία κράτησης είναι απλή. Υπάρχει η κατηγόρια Κράτηση όπου εκεί θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα σας τα στοιχεία τα οποία είναι υποχρεωτικά. Επιλέγετε την ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, τον αριθμό των ατόμων και τα στοιχεία σας. Καθώς θα επιλέξετε την ημερομηνία άφιξης θα παρατηρήσετε ότι εάν η μέρα που θέλετε δεν μπορείτε να την επιλέξετε σημαίνει ότι το δωμάτιο που επιθυμείτε είναι κλεισμένο. Κάντε κλικ στο κουμπί "Έλεγχος Διαθεσιμότητας".( Για να δείτε την Πολιτική Κρατήσεων πατήστε εδώ) . Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή για κάνουμε εμείς την κράτηση σας χωρίς να σας βάλουμε σε κανένα κόπο.


Μπορώ να επιλέξω που θα βρίσκεται το δωμάτιο μου (σε ποιο όροφο, θέα την θάλασσας κλπ);

Σαφώς και μπορείτε να επιλέξετε το δωμάτιο που θέλετε ανάλογα με την διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου καταλύματος. Στα Wavedance Accommodation προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για εσάς.


Μπορώ να κάνω κράτηση με πιστωτική κάρτα;

Για να μπορέσετε να κάνετε κράτηση υπάρχουν διαφοροι τρόποι ένας απο αυτούς είναι με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal. Για περισσότερα σχετικά με τους Τρόπους Πληρωμής πατήστε εδώ.


Τι ακριβώς γίνεται με τις εκπτώσεις;

Εάν επιλέξετε να κάνετε μακροπρόθεσμη κράτηση μεγαλύτερη των (15 ημερών) μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την έκπτωση που δικαιούστε.


Ποιά είναι η πολιτική ακύρωσης για την κράτηση μου;

Προτού κάνετε την κράτησή σας στο κατάλυμα θα πρέπει να έχετε δει την Πολιτική Ακυρώσεων.Για δείτε την Πολιτική Ακυρώσεων πατήστε εδώ.


Πως ακυρώνω μια κράτηση;

Για να ακυρώσετε μία κράτηση μπορείτε να δείτε την σελίδα Πολιτική Ακυρώσεων εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να ακυρώσουμε την κράτηση αλλά και για οποιαδήποτε διευκρίνιση.


Ποιοι είναι οι τύποι δωματίων;

Στην Κατηγορία "Διαμονή" θα δείτε όλα μας τα καταλύματα ξεχωριστά.

Υπάρχουν 2 καταλύματα Κλασσικά Δίκλινα όπου στο κάθε κατάλυμα υπάρχουν φωτογραφίες και αναλυτικά οι παροχές τις οποίες έχει το κάθε κατάλυμα ξεχωριστά.
Ακόμα, υπάρχουν 2 καταλύματα Κλασσικά Τρίκλινα, 2 καταλύματα Superior, 2 Σουίτες με μπαλκόνι μπροστά στην θάλασσα.


Προσφέρεται μετακίνηση από το αεροδρόμιο στο συγκρότημα και αντίστροφα;

Σας προσφέρουμε ένα εκπτωτικό πακέτο από το αεροδρόμιο προς τα Wavedance Accommodation και αντίστροφα ή από όπου αλλού βρίσκεστε και θέλετε να έρθετε σε εμάς χωρίς ταλαιπωρία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες


Υπάρχουν διαθέσιμα επιπλέον πτυσσόμενα κρεβάτια;

Σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο σας διαθέτουν επιπλέον πτυσσόμενα κρεβάτια. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες


Πού θα βρώ οδηγίες για να φτάσω στα Wavedance Accommodation;

Τα Wavedance Accommodation έχουν φροντίσει γι αυτό ώστε να σας βοηθούν όλο και περισσότερο. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες ώστε να φτάσετε στο συγκότημα μας χωρίς ταλαιπωρία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξτε την Σελίδα Διαδρομή ή πατήστε ΕΔΩ. Σε περίπτωση που χρειαάζεστε πεισσότερες οδηγίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Υπάρχει ελάχιστο χρονικό όριο για την κράτηση μου;

Ναι. Το ελάχιστο όριο διαμονής είναι 2 ημέρες


Πώς μπορώ να δω την τιμή του κάθε καταλύματος;

Στο κάθε κατάλυμα υπάρχει ξεχωριστή τιμή. Η τιμή του καταλύματος θα σας εμφανιστεί κάθως κάνετε την κράτηση. Επίσης , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι χρειαστείτε.


Απαιτείται προκαταβολή ή εξόφληση του ποσού εκ των προτέρων;

Για να κάνετε κράτηση για κάποιο δωμάτιο θα πρέπει να έχετε δώσει προκαταβολή το 30% του συνολικού ποσού μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω χρεωστική κάρτας  μέσω Paypal. Για περισσότερα πατήστε εδώ.


Στο κατάλυμα περιλαμβάνονται πετσέτες και σεντόνια;

Στην τιμή την κράτησης συμπεριλαμβάνονται πετσέτες και σεντόνια για τα άτομα τα οποία διαμένουν στο δωμάτιο.Εάν η κράτηση σας είναι μεγαλύτερη από 4 ημέρες σας παραδίνουμε καινούργια σεντονια και πετσέτες δίνοντας μας πίσω τα προηγούμενα αυτό μπορεί να γίνεται κάθε 4 ημέρες χωρίς έξτρα χρέωση. Εαν χρειάζεστε αλλαγή σε μικρότερο χρονικό διάστημα επικοινωνήστε μαζί μας για τις χρεώσεις που προκύπτουν.Σε περίπτωση που  οι πετσέτες είναι σε κατάσταση που δεν μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν(κακή διαχείριση καταλύματος) το κόστος αφαιρείται από την εγγύηση καταλύματος για την οποία μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ


Υπάρχει κοντά στο κατάλυμα παραλία;

Τα Wavedance Accommodation βρίσκονται στην προνομιακή θέση εφόσον είναι μόλις 20 μέτρα απο την θάλασσα.. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε και άλλες παραλίες της Σαλαμίνας που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ


Υπάρχουν συγκοινωνίες που μπορώ να μετακινηθώ;

Τα Wavedance Accommodation έχουν φροντίσει να σας ενημερώσουν για τις συγκοινωνίες που υπάρχουν στην Σαλαμίνα αναλυτικά ΕΔΩ.


Μπορώ να ενοικιάσω κάποιο μεταφορικό μέσο;

Σας βοηθάμε να ενοικιάσετε αμάξι ή ποδήλατο για εσάς ή την οικογένεια σας ώστε να γνωρίσετε όλα τα αξιοθέατα της Σαλαμίνας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας.


Υπάρχουν αξιοθέατα στην Σαλαμίνα που μπορώ να επισκεφτώ;

Η Σαλαμίνα έχει μια μεγάλη ποικιλία σε αξιοθέατα. Για να δείτε περισσότερα πατήστε εδώ.


Μπορώ να μαγειρέψω στο κατάλυμα υπάρχει εξοπλισμός;

Βέβαια και μπορείτε να μαγειρέψετε κάνοντας την διαμονή ευκολότερη εφόσον σας παρέχουμε πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σε όλα μας τα δωμάτια.


Στο κατάλυμα υπάρχει Ιντερνέτ, είναι δωρεάν;

Φυσικά σε όλα τα δωμάτια υπάρχει δωρεάν internet!


Υπάρχει καθημερινή καθαριότητα;

Όχι, η καθημερινή καθαριότητα γίνεται από εσάς.Στο κάθε κατάλυμα υπάρχει καθαριότητα στην αρχή της διαμονή σας.


Έχετε σε κάποιο κατάλυμα τζάκι;

Και φυσικά τα Wavedance Accommodation παρέχουν τζάκι σε μια απο τις Σουίτες τους. Για περισσότερα πατήστε εδώ.


Υπάρχουν δραστηριότητες στην Σαλαμίνα και αν ναι ποιές;

Υπάρχουν ποικίλες δραστηριότητες στην Σαλαμίνα ακόμη και Οργανωμένοι Σύλλογοι που θα σας βοηθήσουν ώστε να βρείτε το κατάλληλο χόμπι που σας ταιριάζει.


Τα καταλύματα σας είναι ανοιχτά σε Περίοδους Αργίας;

Τα Wavedance Accommodation βρίσκονται δίπλα σας ώστε όταν χρειαστείτε δωμάτιο να σας δώσουν το καλύτερο. Μπορείτε να βρείτε κατάλυμα ανάλογα με την διαθεσιμότητα που υπάρχει.